Spring til indhold

Stadeplads på julemarkedet

Ønsker du at være en del af H.C. Andersen Julemarkedet i Odense, kan du her finde priser og læse om, hvordan du ansøger om en bod.

Hver jul i de to første weekender af december forvandles den smukke gamle bydel ved H.C. Andersens Hus til én stor markedsplads med jul som i gamle dage på den kendte eventyrforfatters tid. 

Markedet består af ca. 50 boder placeret i gader og stræder omkring Sortebrødre Torv og Møntergården.
Derudover er der stemningsfuld underholdning for hele familien med gøgl og musik, kaperkørsel, karrusel, værksteder og ponyridning.

Inden du ansøger om at komme i betragtning til en bod, kan du her læse praktiske oplysninger og åbne de udførlige retningslinjer for bodholdere på H.C. Andersen Julemarkedet.

 

Pris for bod

For almindelige boder koster det 3.500 kr. for begge weekender. Sælger du mad og drikke til fortæring på stedet (f.eks. glögg og æbleskiver), koster det 5.500 kr. for begge weekender.

Du er selv ansvarlig for forsikring af egne varer og skadesforsikring ved evt. uheld og personskader i og omkring boden.

 

Boderne

De originale træhytter i lærketræ måler 2,15 x 3 meter. Nogle af boderne er åbne, så gæsterne kan gå ind, mens andre er lukkede med en disk.

Der medfølger ét bord (80x200cm) samt én stol. Herudover kan du selv medbringe borde og stole.

Mad-/drikkeboder skal opstille 2 ståborde til gæsterne.

Læs mere om f.eks. strøm og udsmykning i retningslinjer for bodholdere.

 

Der er særlig krav til påklædning, da bodholderne er med til at skabe en stor del af stemningen af et marked på H.C. Andersens tid.

 

Nyttige links:

Krav til påklædning

Retningslinjer for bodholdere på H.C. Andersen Julemarkedet

Ansøg om bod

Odense Kommune, Kultursekretariatet
  • Nørregade 36
  • 5000 Odense C
  • CVR-nummer: 35209115
  • Telefon: 24 63 75 23
Knud, Odense Kommune logo